Zoeken naar mogelijk behalve

Uw zoekactie voor mogelijk behalve leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Zomervibe 56 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Hoi graag zou ik mij is willen goed laten pijpen
Hoi de komende werk zou ik mij graag is willen laten pijpen .liefst door jongere sissy ,maar dat is geen vereiste mag ook iemand anders zijn maar is beetje mijn gevoel voor jongere sissy .maar veel ervaring heb ik niet ,zelf hygiënisch en discreet intiem geschoren ,kan wel niet ontvangen liefst iemand die zelf kan ontvangen dan, stuur mij wat mogelijk is en graag foto of zo  
gisteren
Geil koppel 55 jaar Antwerpen - Hove
Geil koppel
Wij zoeken een mooie verzorgde jonge man ( vanaf 25j) die ik kan pijpen in het bijzijn van mijn nymfomane slet . Er is verder zeer veel mogelijk . Enkel reacties met jullie fantasie en bijgevoegde foto worden beantwoord . Vrouw kiest ,dus zet jullie beste beentje voor . Het is voor rond 14u ,  
gisteren
Pieter 29 jaar Limburg - Genk
Dokter
Is er een dokter die me ontvangt in zijn praktijk voor een onderzoek? Veel is mogelijk. Ben nog maagd maar wil daar verandering in brengen. Groetkes  
gisteren
Davy 46 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Wie wil genieten van massage en pijpbeurt
Hier mannen met interesse ? Ik ontvang je graag voor je wensen stats ? Ook vandaag mogelijk bij klik kan meermaals  
Peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanig en zin...
Onderdanige man met zin... Ik zuig graag en mijn gaatje wordt graag gevuld. Ik kan niet ontvangen. Meerdere mannen, trav, shemale, ect mogelijk.  

Onderdanig en zin...
Sucker 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Iets lekkers gezocht
Voor zaterdag avond zoek ik iets lekkers om te pijpen tussen Eeklo en Gent . Jij bent verzorgd liefst intiem geschoren hygiënisch en discreet en je kan ontvangen . Leeftijd van minder belang . Ik kom langs en naakt pijp ik jou zolang je wilt zijn er andere dingen die je wilt dan is dat ook mogelijk . Geen eindeloze e-mails gewoon afspreken en doen zaterdag avond of eventueel zondag kan ook .  
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
OnderdanigSlet 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig Cumdumpster zoek lullen voor sperma te slikken
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk tot 30km.  

Onderdanig Cumdumpster zoek lullen voor sperma te slikken
Carl 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt morgen voor geile date?
Ik ben morgen in de regio rond Mechelen (Bonheiden, Zemst, Hombeek) en ben op zoek naar een geile date. Eerder een soft-date met trekwerk, eventueel wederzijds. Ik laat me graag uitvoerig betasten en aftrekken, zodat ik lekker kan spuiten. ALs het klikt dan kan het wederzijds. Ik ben 42j, slank en sportief gebouwd, 1m85, 85kg, geen BBS, 18x5, intiem geschoren, zeer verzorgd en altijd geil. Jij moet discreet kunnen ontvangen, en bij voorkeur ben je iets ouder, hoe ouder hoe beter/geiler ... Graag reactie met jouw stats en woonplaats (straat) en jouw wensen. Indien mogelijk, dan graag morgen tussen 9u en 11u.  
Pijpzin 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Na 18u00
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10